Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Damerna tog sin andra raka seger

Söndagens match på Lundavallen bjöd på sol och snö och hagel, men även på skönspel från Frödinges damer. Första halvlek var i och för sig lite trevande och det var lite dålig rörelse utan boll, men efter snack i halvtidsvilan gick tjejerna ut och rättade till misstagen och spelade väldigt bra fotboll i andra. Att resultatet var oavgjort, 1-1 efter första 45 minuterna, kändes inte rättvist, då Krokstorp bara hade ett enda skott på mål, otagbart för Wilma.

I andra halvlek var vi det klart bättre laget och vår goda fysik tog ut sin rätt. När den duktige domaren, Mikael Fransson, blåste av matchen stod vi som segrare med 5-1. Målskyttar för dagen: Louise Andersson 3 (två av dem på frispelningar och en på hörna), Hanna Nilsson 1 (frispark) och Clara Sohlberg-Perez 1 (långskott från ca 35 m).

Som vanligt en gedigen laginsats, där Hanna Nilsson var allra bäst.