Förlust för damerna

Damerna åkte på förlust i måndagens bortamatch mot Hultsfred FK. Slutsiffrorna skrevs till 5-0 efter 2-0 i paus. Hultsfred var det starkare laget för dagen, men våra tjejer kämpade på bra, trots avsaknade av flera tongivande spelare. Matchen kunde kanske ha fått ett annat utseende om Evelina Törngrens skott i insidan av målburen i sjunde minuten av andra halvlek hade godkänts. Enligt flera i publiken var bollen klart inne, men icke godkänt mål från domaren. Istället drar Hultsfred ifrån, tack vare sitt fysiska spel. Frödinges tjejer ska ha beröm för sitt slit och för en väl genomförd vårsäsong!

Laget mot Hultsfred: Emmy Kallström, Ronja Eriksson, Amanda Sundberg, Matilda Brogie, Clara Sohlberg-Perez, Linn Uhre, Nettan Lind, Louise Pettersson, Daniella Johansson, Evelina Törngren, Sissi Pettersson, Jennifer Nilsson, Wilma Falk, Emma Djurstedt och Julia Fridell.