Oavgjort för P04

I helgen spelade P04 en spännande derbymatch mot Vimmerby. Det var ett gäng laddade killar som satte full fart från första stund. Med ett resolut försvarspel och ett fantastiskt fint anfallspel så dominerade Frödinge hela första halvlek. Viktor Gustafsson satte 1-0 genom att påpassligt stöta in ett fint inspel. 2-0 fixade Hugo Höglund efter att ha kört solo från egen planhalva genom hela Vimmerbys försvar och sedan stöta in returen på Viktor Gustafssons stolpskott. Utöver målen skapade Frödinge massor av fina lägen och avslut men en riktigt duktig målvakt i Vimmerby såg till att resultatet stannade vid 2-0 i halvtid.
Om Frödinge dominerat första halvlek var matchbilden den motsatta när andra halvlek startade, Vimmerby tryckte på kraftigt och reducerade snabbt till 2-1. Ganska kort därefter kom även kvitteringen. Halvvägs in i andra halvlek fick dock Frödinge igång sitt spel igen och skapade en hel del chanser men återigen gjorde Vimmerbys målvakt några riktigt fina räddningar och matchen slutade 2-2. Ett rättvist resultat sett utifrån hela matchen.
Som alltid när det är derby höjde sig alla grabbar ett snäpp och kämpade fantastiskt men ett extra plus ska gå till Hugo Höglund som gjorde en helt fantastiskt bra match.

Kategorier: Ungdom