Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Seger igen för A-laget

Lågt tempo, dålig rörelse och mycket felpass. Det var ingen vidare bra match på Tisdagskvällen mellan FBSK och Hammarsgärde. Frödinge försöker spela boll men man blev för statiska i sina positioner och man har väldigt svårt att hantera Hammarsgärdes låga försvarspel. Bortalaget tar ledning på frispark, sedan kvitterar Johan Carlsson men bortalaget återtar ledning precis innan paus. I den andra halvleken är det fortsatt stort övertag för hemmalaget när det gäller bollinnehav, men Gärdet är långt ifrån ofarliga. Mats Eriksson som var bäste hemmaspelare idag gör flera matchavgörande räddningar. FBSK skapade dock lite mer, Rasmus Holm för 2-2 i början av den andra halvleken efter ett mycket fint skott utifrån. Sedan såg det länge ut som att det skulle bli oavgjort, men då drog hemmalaget till med matchens snyggaste anfall. Jonathan Andreasson får bollen på kanten och spelar snyggt in bollen till Jacob Fridell som på ett tillslag sätter sitt första A-lagsmål. 3-2 till hemmalaget och strax efter kommer 4-2 av bara farten. Jacob Fridell spelar fram Rasmus Holm som med en kylig lobb sätter sitt andra mål för dagen. Ingen vidare match men en skön och rättvis seger i vårens sista match. Bäst i FBSK var somsagt Mats Eriksson.

Laget: Mats Eriksson - Daniel Gustafsson, Emil Pettersson, Pontus Holm, Oskar Nilsson - Robin Blomberg, Anton Proos, Johan Carlsson, Martin Gunnarsson - Robert Blomberg, Rasmus Holm. Bänk: Gunnar Hansson, Jacob Fridell, Jonathan Andreasson och Tage Falk, samtliga inbytta.