Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Tung premiär för Herrarna

Torsdagens premiär mot Djursdala SK slutade med förlust 5-0, lite väl stora siffror sett till matchen rent spelmässigt. Frödinge gör en riktigt bra första halvlek, kanske årets bästa, och man skapar flera bra chanser främst genom skott utifrån, men DSK-keepern var stabil och tog allting. Istället är det hemmalaget som står för målen, Djursdala göra hela tre stycken under första 45, två efter lite miss i försvaret och ett efter en väldigt tveksamt dömd straff. Samtidigt ska det sägas att Djursdala gör det väldigt bra. I den andra halvleken har Djursdala ett lite större spelövertag och gör ytterligare två mål. Totalt sett en godkänd insats från Frödinge där första halvlek var riktigt bra, det var helt enkelt målen som saknades. Segern var klart rättvis för Djursdala. Ingen föll ur ramen i Frödinge men ett plus i kanten tilldelas ytterbackarna Jonathan Andreasson och Markus Stjernström.