Vinst för P04

Idag spelade P04 sin andra match i höstomgången och det var Högsby som stod för motståndet. Frödinges grabbar visade en stor vilja redan från avspark. Samtliga grabbar jobbade verkligen för varandra och hjälptes åt över hela planen. Detta ledde till en hel del fina kombinationer och anfall. När halvtidssignalen gick hade Frödinge gjort 4 mål och Högsby 2.  Spelmässigt kändes det också som det var ett litet övertag till Frödinge.
I andra halvlek höjde sig Högsby och jämnade ut spelet till att börja med men Robin Andersson i Frödinges mål stod för några riktig vassa räddningar. Frödinge skapade samtidigt en hel del vassa chanser men bollen ville inte riktigt in idag. Till slut höll sig dock Elliot framme påpassligt och kunde stöta in ett inspel till ställningen 5-2. I slutminuten reducerar sedan Högsby och slutresultatet blir 5-3.
En mycket bra match av hela laget, roligt att se när alla jobbar för varandra både i anfalls- och försvarsspel. Hela laget ska ha stort beröm, men Axel Hoppe Adolfzens andra halvlek stack ut lite extra idag.

Målskyttar: Sigge Blomberg 2, Felix Uhre 1,  Elliot Höglund Blomberg 1, Lukas Johansson 1

Kategorier: Ungdom